Bewaar je trouwfoto’s

WAAROM EEN TROUWALBUM BELANGRIJK IS

Een trouwalbum is voor veel koppels even schrikken: wat, zo duur? Dan heb je alle kostenposten gehad en ‘moet’ dat album ook nog eventjes. Laat ik voorop stellen: niks moet. Doe vooral wat jullie belangrijk vinden! Maar, ik ga je in dit blog vertellen waarom ik een album altijd aan zal raden.

Ohnee! Gecrashed
Allereerst, digitaal kan zo weg zijn. Echt. Hoeveel kopietjes je ook hebt, een harde schrijf kan ook crashen. Of je laptop gaat stuk, de USB stick blijkt een virus te hebben of … Kortom, digitaal is niet meer weg te denken maar tegelijkertijd ook erg kwetsbaar. De echte, sterke back-up is dan altijd nog analoog. Of in ieder geval, afgedrukt. Het verschil zien? Bij iedere bruidsreportage krijg je er van mij een set foto afdrukken bij. Om zelf in te plakken of om op de koelkast te hangen.
Boek voor generaties
Jullie grote dag vol liefde, indrukken, geliefden en intieme momenten: precies die momenten van ongedwongen sfeer, grappige momenten of juist hele dierbare maken jullie verhaal compleet. Die foto’s zijn zo dierbaar! Maar niet alleen voor jullie! Ook voor jullie ouders en ook misschien wel grootouders maar wat dacht je van de generatie na jullie? Als jullie er niet meer zijn dan wordt een album doorgegeven. Een trouwalbum is niet zomaar een boek, het is een boek voor generaties. En daar zit heel veel waarde aan herinneringen in.
Ohja, weet je dat nog!
En zo’n boek, dat pak je er vaker bij. Vaker dan de USB stick of harde schijf. Een trouwalbum krijgt een mooi plekje in de kast en wanneer je familie er is (of samen) dan blader je er weer door en herbeleef je al die momenten nog eens, en nog eens. Wist je nog toen…? Herinner je je dat ene moment nog mam? enzovoort.
Uiterlijk van je album
Een album is de kroon op de bruidsfotografie. Er zijn veel mogelijkheden, wat betreft de omslag maar ook wat betreft de vormgeving van de inhoud. Daar halen de meeste online fotoboeken services het niet bij. Bruidsfotografen hebben goede leveranciers die weten wat jullie als bruidspaar écht willen.

.

Gastblogger Stella legt de grote dag en feestelijke momenten ongedwongen vast via Liefs van Stella Fotografie en blogt op Thuis bij Stella over haar ‘nooit af’ huis, toffe kringloopvondsten en volkstuin, altijd met een link naar duurzaamheid en een natuurlijk leven.

2019-01-14T11:35:23+00:00