Bloem- & groendecoraties

Toveren met bloemen & groen! Dat is wat ze doet. #Elianne

Ons bloemenpareltje uit Altena

Een bruiloft zonder bloemen en planten is ondenkbaar. Bloemen en planten zijn hotter dan hot en geven jouw bruiloft een geweldige uitstraling.

Voor ons Nordic thema heeft ons bloemenmeisje Elianne uit Veen de backdrop versierd met Ecalyptus, Asparagus, Cedrus Glauca en ander dennengroen. Het koper met de grijs groene takken vormen een geweldig tijdloos, maar stijlvol geheel. De Ecalyptus takken voeren de boventoon. Met deze takken kun je eindeloos decoreren, zonder dat het saai wordt. Denk daarbij aan je bruidsboeket, maar ook tafeldecoratie, stoeldecoratie, prieeldecoratie en ga zo maar door. Daarnaast ruikt deze plant ook nog eens heerlijk! Oftewel een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar iemand die jouw idee├źn omtrent bloemdecoratie vorm kan geven? Iemand die met bloemen en ander groen kan toveren? Dan weten wij wel iemand, namelijk ons bloemenmeisje Elianne (uit Veen). Zo noemen wij haar :). Zij heeft gevoel voor stijl en voelt precies aan wat wij voor ogen hebben. Met haar verbluffende creaties slaat ze de plank nooit mis!

Elianne werkt bij Bloemisterij Vervoorn. Naast haar werkzaamheden in de bloemwinkel in Giessen en Heusden wordt ze ook ingeschakeld voor het restylen van bijvoorbeeld een woonkamer, winkel of van je tuinterras. Wil jij je huiskamer een update geven met bestaande spullen gecombineerd met nieuwe items? Als je Elianne laat weten wat je wensen zijn, gaat ze in samenwerking met jou aan de slag. Wil je in contact komen met haar? Stuur ons dan een mailtje!

2019-04-10T18:53:43+00:00