GASTBLOGGER ANNET: onze trouwambtenaar van ‘Liefde Vieren’ aan het woord…

YEAH, je bent ten huwelijk gevraagd!

Je gaat los op Pinterest op zoek naar mooie plaatjes en ideeën voor jullie mooiste dag. Er valt heel veel te kiezen van jurk tot bedankje van knalfeest tot de trouwceremonie.

‘De trouwceremonie?’, hoor ik je denken. ‘Dat is toch gewoon een standaard verhaal op het gemeentehuis?’ Nou mooi niet als het aan Liefdevieren ligt. Het ja woord mag op een onvergetelijke manier gevierd worden. Want laten we wel wezen dáár draait het die dag tenslotte écht om!

Er is niks mis met een trouwambtenaar toegewezen krijgen van je gemeente en op het gemeentehuis jullie huwelijksceremonie houden. Misschien kunnen jullie zelfs wel aangeven door welke trouwambtenaar van de gemeente jullie het liefst getrouwd willen worden.

Maar wist je dat er veel meer mogelijk is? Vaak zijn er in de gemeente wel een aantal mooie trouwlocaties buiten het gemeentehuis. Bijvoorbeeld een fort, een molen of een boot. Soms is zelfs de hele gemeente benoemt tot ‘huis der gemeente’, zoals dat zo mooi heet, en kun je dus zelfs in de achtertuin van je ouders voor de wet trouwen.

Buiten een trouwambtenaar van je gemeente kunnen jullie ook kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Iemand waar jullie kennis mee kunnen maken om te kijken of die persoon wel echt bij jullie past. In wie jullie het vertrouwen hebben dat jullie lovestory met liefde en passie verteld zal worden. En vooral veel tijd en persoonlijke aandacht voor jullie heeft en jullie helpt om jullie ceremonie extra bijzonder te maken.

Dit kan op veel verschillende manieren. Denk aan een mooi ritueel of aan gastsprekers zoals een dierbaar familielid of goede vriend. Met live muziek omdat muziek verteld wat je met woorden niet kunt zeggen. En nog heel veel meer, want de liefde verdient het om groots gevierd te worden!

De komende tijd neem ik jullie tijdens de blogs die ik als zelfstandig trouwambtenaar van ‘Liefdevieren’ voor ‘Trouwen in Altena’ mag schrijven mee in alles wat met jullie trouwceremonie te maken heeft.

Wil je alvast meer weten? Dat kan op www.liefdevieren.nl

Bron foto’s: Look at me fotografie & Blooming Style
2018-09-11T20:00:51+00:00