Goudsmid Laura Maters

Goudsmid Laura maakt jouw eigen handgemaakte en unieke trouwring

Goudsmid Laura. Een jonge, ambitieuze  dame met een enorme passie voor het ontwerpen, maken en repareren van de prachtigste sieraden. Wij spraken haar in haar huis in Dussen, waar ze vol enthousiasme vertelde over haar grote droom: een eigen atelier aan huis met een werkplaats waar ze haar creaties ten toon kan stellen zodat geïnteresseerden kunnen komen kijken.

Stapje voor stapje wordt die droom verder gerealiseerd en weten klanten haar steeds vaker te vinden met opdrachten. Het proces van een sieraad laten maken duurt gemiddeld zo’n 2 maanden. Als klant kun je met je wensen en ideeën bij Laura terecht, waarna ze begint met het maken van een schets. Tijdens het proces blijf je betrokken en vinden nog een aantal afspraken plaats tot je uiteindelijk je eigen, handgemaakte en unieke sieraad in handen hebt. Hoe gaaf is dit voor jullie trouwringen?!!

Naast het werk in opdracht maakt ze ook eigen werk, stuk voor stuk pareltjes die vooralsnog voornamelijk te koop zijn op Etsy. “Het smeden geeft me veel voldoening, als gevoelsmens kan ik daar mijn persoonlijkheid in kwijt”. Laura werkt met verschillende materialen zoals titanium, staal, zirconium, zilver en goud. Vaak bepaalt de steen waar ze mee werkt hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien. Tijdens ons bezoek werkte ze aan een ring, Vol bewondering bekijken wij hoe zij te werk gaat! Wij zijn super enthousiast over Laura en ook over de sieraden die zij maakt. Ben je ook nieuwsgierig geworden?  Neem dan zeker contact met haar op.

Laura’s Edelsmeden
06-21431861
info@laurasedelsmeden.com
www.laurasedelsmeden.com

2018-10-08T20:09:36+00:00