Liefde is …samen lachen naar het vogeltje in de caravan

Bruiloft in de spotlight

Jullie zoeken een eye-catcher voor jullie bruiloft? Streep maar door van de to-do-lijst, want leuker dan de fotocaravan van Thomas en Remco wordt het echt niet! Wij gingen naar Veen om dit pareltje te bekijken. Wauw, wat een lekker retro sfeertje!

De van oorsprong Belgische caravan stamt uit 1979 en werd begin 2018 naar Veen gehaald door Thomas. Zijn droom was om dit oudje om te toveren tot hippe fotocaravan door de inbouw van een fotozuil. Van begin tot eind hebben de heren de caravan zelf omgebouwd en het resultaat mag er zijn. Thomas: ‘Dit had ik in mijn hoofd en zo is het geworden’.

Naast dat de caravan supertof is om te zien, werkt het ook goed als ijsbreker tussen de gasten, wat natuurlijk heel handig is als die elkaar nog niet zo goed kennen. Lachen gegarandeerd als je met elkaar op het bankje voor de fotozuil zit, helemaal met een gekke fotoprop voor je neus.

Het spreekt voor zich dat zowel het bruidspaar als de gasten een hele mooie herinnering houden aan deze speciale dag door de fotostrips. Het formaat hiervan kun je trouwens zelf bepalen en ook de kleurinstelling kun je zelf kiezen. Ook is het leuk om een eigen tekst toe te voegen aan de fotostrips, lekker persoonlijk! Na het feest ontvang je alle gemaakte foto’s digitaal, kun je op social media ook nog eens lekker spammen ūüôā

iPhocus – fotohokje verhuur
06-40946923
info@iphocus.nl
www.iphocus.nl

2019-01-26T10:05:40+00:00