Oude liefde roest niet

MEET MADAM 204

Trouwen in Altena was te gast bij familie Versteeg in Andel. Deze ontmoeting staat in het teken van een vintage item op wielen! En Loes en Sanne mochten deze oldtimer meenemen tijdens hun schattentour door Altena. Wat een leuke ervaring!

‘Liefde op het eerste gezicht’. Zo omschrijft Ivonne Versteeg haar ‘Madam’. ‘Mijn man Jonathan wisselt graag van auto. Ik vond dat het tijd werd voor een blijvertje. Jonathan vond het een goed plan en de zoektocht naar een mooie vintage auto ging van start. Toen ik de Peugeot 204 op internet voorbij zag komen, wist ik het meteen, dit wordt onze nieuwe aanwinst.’ En zo arriveerde ‘Madam’ op de oprit van familie Versteeg. ‘Niet alleen ik ben weg van deze auto, maar het hele gezin, zelfs de kids staan te springen om in de auto mee te rijden. Het is en blijft een feestje.’

Deze rollende eyecatcher is te huur. Hoe cool! Ben je nog op zoek naar een gave retro auto voor jullie huwelijksdag? Stuur ons een mailtje, dan brengen wij je in contact met de Ivonne & Jonathan Versteeg.

2018-09-25T17:31:47+00:00