Wegdromen in Altena!

B&B Maas

Wie is Gonnie precies?
Gonnie Thur is de drijfveer achter de landelijke ‘B&B Maas’ die achter het huis staat waar zij met haar gezin woont. ‘De B&B is voor een groot gedeelte mijn ding, ik houd van gezelligheid, enthousiasme, duidelijkheid, humor en…. ik kan niet goed stil zitten en ‘nee’ zeggen zit niet in mijn karakter. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten en leuke gesprekken te voeren! Kortom ik vind het leuk om mensen blij en gelukkig te zien of te maken!’

De charme van onze B&B:
Onze B&B staat op een heel mooi rustig plekje in Andel aan de Hoge Maasdijk, met de rivier op loopafstand. Bij onze B&B kun je in alle rust genieten van een heerlijke privé tuin met uitzicht op het polderlandschap. Het huisje is een sfeervolle knusse cottage met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Ik probeer er alles aan te doen om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. De gepotdekselde cottage is voorzien van 2 aparte slaapkamers, een badkamer, aparte toilet, een keuken en een woonkamer met eetgedeelte. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt dat wordt bezorgd in een gezellige ontbijtmand met verse broodjes, fruit en beleg. Er is ook de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren. In onze B&B ben echt even lekker weg!

Waar komen onze gasten vandaan?
Ik kan wel zeggen overal! We hebben gasten uit Nederland, België, Duitsland, Israël, Turkije en Zwitserland mogen ontvangen in de afgelopen 2 seizoenen, meestal komen ze natuurlijk gewoon uit eigen land. Zeeland, Het Gooi, de Achterhoek, Den Haag, Limburg, Drenthe…. Soms komen er echtparen, moeders met dochters, vriendinnen, collega’s die een beurs bezoeken, gezinnen die naar de Efteling gaan en natuurlijk bruiloftsgasten die niet uit onze regio komen. De aanloop is dus echt heel divers!

Contact:
Bed & Breakfast Maas
Hoge Maasdijk 140
4281 NJ Andel
06 – 13754446
www.bbmaas.com

2018-05-22T20:18:25+00:00